söndag 14 juni 2009

Målinriktad....

I helgen har jag och dottern målat klart i hallen ... skönt att få hjälp, det går så mycket snabbare då...





En GAMMAL gammal gammal tapet från ...ja typ vet inte...men det har fått varit kvar, men nu när vi tömt för badrumsrenovering så passar vi på att måla en "latte" färg på den... så skall det bli en bård eller list som bryter av sen..

(dålig bildkvalitet..mobilkamera utan blixt...)


Badrummet är klart... men upprivet för ledningar i köket är inte klart än...och som grädde på moset så upptäckte jag en fuktfläck på väggen förra veckan...vilket innebär att dom fått riva upp och låta detta torka och det blir omtapetsering i köket...jag börjar TRÖTTNA på hantverkare nu...





Lite skoj dock att se hur utveckling har varit i köket sedan 50 talet...det är typ 5 lager av tapeter, en för varje årtionde kanske ?






Ja, det var väl det som var på tapeten från mig idag !!

6 kommentarer:

Daniel sa...

Så kreativt duktiga ni e!

Gunilla sa...

Daniel,
avancerade saker på gång :-)

Annapanna sa...

Härligt för er att det äntligen börjar bli klart. Den som väntar på nått gott... fast ni har nog fått vänta i längsta laget!

Gunilla sa...

Anna, det värsta av allt är ovissheten NÄR dom skall bli klara... och det sista med tapeten var ju droppen..har fått ett sms nu på lunchen, att skåpet är klart och att det blir tapeserat i veckan iaf...

Kattlådan sa...

Men har du ett tjusigt badrum nu?

Gunilla sa...

Katten, jajemänn, vitt kaklat med mörkgrått klinker och matchande bård...så nu vill man köpa lite nya handdukar och annat tillbehör när allt är sprillans :-)