söndag 21 juni 2009

Midsommarfirande och semesterstart !!

Nu är midsommar över för i år, här firades det ganska lugnt, men ändå trevligt. Inte helt oväntat så regnade det lite på dan, men 2 av 3 J:n stack till stallet och red ut en sväng, dom övriga två j:na roade sig på annat håll. Vi trodde att vi var lite smarta som sparat shoppingen till fredag förmiddag, och även om det var mycket bilar på parkeringen, så var det rätt lugnt och inga köer...sköönt.
Efter alla aktiviteter så slappade vi lite, och velade hit o dit om vi skulle gå ut och se på lite allmänt firande med stångresning m.tillbehör. Till slut blev det en sväng dit, hämtade upp mormor och satt och huttrade med lite kaffe och såg stången gå till skyn...men det var så kallt så vi gav upp ganska snart och åkte hem och förberedde lite sill o potatis med tillbehör.



I morgon börjar min semester...typiskt nog vaknade jag med feber och ont i halsen i morse..men, får hoppas det är nått kortvarigt. Lägger in lite bilder från en liten oas vid Daläven, här kan man ligga och filosofera...


Ha det gott i solen allihopa !!

6 kommentarer:

Kattlådan sa...

Ha en alldeles underbar semester!

Nillan på nätet sa...

Katten, tack det jobbar vi på!!

fen sa...

Härliga foton. Hoppas du får en skön semester och att halsontet bara var en tillfällig liten svacka. Min sambo brukar alltid börja alla sina semesrar med att bli sjuk en vecka.

Nillan på nätet sa...

Fen, det är redan bättre !! har haft badpremiär idag, kallt men uppfriskande !!

Daniel sa...

å krya på dej nu!

Men tror solen gör dej frisk på nolltid!

Nillan på nätet sa...

Daniel, tack, en lätt förkylning kvar, men inte värre än det går an!