torsdag 23 juli 2009

Försäkringskassan nya idé . . .

Lediga sommarjobb:

Försäkringskassan söker personal till sommarens "fuskarrajd". Vi söker dig som kan hjälpa oss att sätta dig dom som lurar till sig bidrag på ett ohederligt sätt ... ring 031- xx xx xx ...







Läs gärna artikeln , men för att göra en lång historia kort, en man krävs på 3 miljoner som utbetalats till honom för assistenter som han haft pga att han påstått sig vara rörelshindrad/rullstolsburen

Nu konstateras att så inte var fallet...han var misstänkt för misshandel och olaga frihetsberövande... När dom gjorde razzia i lägenheten hittade dom en kamera som visade bilder där han dansar och hoppar med Lisebergskaninen, snacka om att "kameraövervakning" löser brott . . .

2 kommentarer:

Ylva sa...

Jag är livrädd för att råka lura staten utan att det är meningen. Det skulle vara så jobbigt om de kom på ett fel i deklarationen och tvingade mig att betala tillbaka. Sambon har funderat på att skriva sig i stugan för att kunna få tillbaka bensinpengar, men det skulle bli tråkigt om de upptäckte att vi bor ihop egentligen.

Gunilla sa...

Ylva, jo man vill ju helst ha ryggen fri... fast att skriva sig i en bostad man äger och är i är väl inte ett brott, fast det kanske beror på procentuellt hur mycket man bor där. Tyvärr är det inte mycket man får tillbaks för resorna fast man får dra av..