söndag 23 augusti 2009

Lugn o mysig helg...

På nått vis är det nästan skönt att sommaren lugnat ner sig lite. Visserligen älskar jag att ligga på stranden och sola o bada, men man får liksom nog också....I går morse så regnade det...hade laddat för en promenad...men det blev inte så, vi tog en kort promenad ner på stan istället, fikade och och kollade lite affärer.Åkte hem och slappade lite..innan vi tyckte att att vi borde ut och njuta av vädret som nu var bättre...
Vi cyklade iväg och tog ett glas vin på Måns Ols..mysigt att sitta där nu när det inte är allt för varmt..

Sen cyklade vi hem och käkade taco´s... och somnade ovaggade : - )
8 kommentarer:

Fläskdansen sa...

Åh så fina bilder... igen! Du kan du!

Sitter här och försöker ta igen det jag missat i helgen. Kommentarer alltså. Och så hann jag inte in hos dig förrän du skrev igen hos mig! :-) Så det kan bli!

Men jag håller med dig i alla fall, det är SKÖNT att gå in i sensommaren. Det är lugnare ute, badplatserna kryllar inte av folk och det är fortfarande härlig temperatur och fin grönska. Tror bestämt att sensommar och tidig höst är "min" årstid!

Ha det gott. Kram!

Gunilla sa...

F-dansen, haha .. jag håller inte koll på sånt, jag går på min vardagliga bloggpromenad, och ser om det hänt nått nytt/intressant under solen :) ..och det hade det ju ;-)

Ja det är skönt ute nu, otroligt nog var det fler som badade igår, det kände inte direkt lockande!

Car Bil sa...

Men se där ja. Måns Ols, där har jag varit flera gånger. Bodde i närheten (i Dalhem) som barn på 70-talet! Kul att se Gröna gången igen! :-)

Gunilla sa...

Car, där ser man :-) ..blev lite nostalgi nu då :)

Mysig väg..åt ena hållet (nerför) ...men ryktet säger att det brukar vara snokinvasion där..så jag VÄGRAR cykla först :-)

Annapanna sa...

haha, det "brukar" inte vara snokar - det har hänt ibland på våren. Skulle aldrig sagt nått ;)

Kattlådan sa...

Jag tycker inte att det är skönt att gå mot höst. :(

;)

Gunilla sa...

Anna, du vet att jag t.o.m har ormfobi för pinnar :)

Gunilla sa...

Katten, det är både och... skönare luft nu, men det får inte "gå längre" ... det kan få vara augusti tills det blir december tycker jag :)