tisdag 29 september 2009

Sorgligt . . .


Egentligen har jag aldrig varit någon stor "fan" av Ulf Larsson. Men ändå tycker jag det är tragiskt att han lämnat jordelivet för tidigt och tydligen hastigt.

Han gick liksom sin egen väg, med blandat resultat.




6 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir bara lätt absurt när EN persons död får så mycket uppmärksamhet i media. Och så läser man i samma tidning om en tyfonkatastrof i på Filippinerna som tar hundratals liv... Men sorg kan inte jämföras och visst är det sorgligt över huvud taget när nån dör ung.

Gunilla sa...

Tofflan, håller såklart med dig om att det inte går att jämföra. Han lär väl dock inte få 6-8 sidor i kvällsblaskorna närmasta dagarna eller timslånga minnesprogram på TV som Michael Jackson tex... han var väl också bara människa..

Wandus sa...

Trist att en person som strulat lite trillar av pinnen då han äntligen tycks ha fått ordning på sitt liv.

Gunilla sa...

Wandus, ja det är lite så man tänker...bittert på nått vis..

Fläskdansen sa...

Jag var inte heller någon beundrare av Uffe, tycker hans humor var lite för flamsig och tramsig. Men ändå, det är tragiskt.

Jag tycker han såg väldigt tärd och sliten ut de senaste gånger jag såg honom i TV. Han hade visserligen blivit smal, men han såg inte frisk ut.

Gunilla sa...

F-dansen, håller med .. men det är nog det jag känner är lite tragiskt, att han verkat desperat få uppmärksamhet på olika sätt .. innerst inne väldigt osäker alltså..