torsdag 1 oktober 2009

Tappa minnet . .Uttrycket "tappa minnet" kan innebära olika saker. Fick mig ett gott skratt när jag läste på vårat företags hemsida idag:

"Borttappat... 2009-10-01
Svart USB-minne med långt svart snöre/band borttappat.


Om du hittar det kontakta XX på telefon 720 21."
OOOOOOOOOOOOO
Stackars mrs A tappade däremot nästan tålamodet i morse, men jag tror jag hjälpte henne att hitta igen det. Hon drog till Stockholm i morse, på nån kurs. Lösningsfokus eller nått ditåt handlar kursen om.. lustigt nog. Först var det lite funderingar igår om det skulle bli bil eller tåg, det blev efter övervägande att ta tåget och hinta om att ev. dyka upp nån minut försent.Naturligtvis, som alltid när man har tight schema, så krånglar det... fick ett sms med en elak figur och information om att tåget stod stilla en lite bit från stationen, och dom fick "vänta på ledigt spår" ... nåväl, det tog väl inte så lång tid ändå.

När klockan är 9 så ringer det på min telefon och då har hon efter att ha kollat med nån om vägen, blivit dirigerad fel, så nu var hon på väg åt helt fel håll.. (skulle kunna skriva något spydigt om 08 här...men finns ju trevliga sådana så jag avstår :)

Jag listade ut var hon var på kartan och efter ca 10 minuters rask promenad var hon framme, så det "löste" sig... stackar´n vilken morron ...

oooooooooooooooooooo


Hittade ett litet "stressreduktions kit", tror inte jag skall använda det eller rekommendera någon att göra det, men med min humor så tycker jag det var lite roooligt :)Finns en som är mer än vilsen ... se o le :)14 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå vilken dag för din A!!
Bertil är bara såååååå underbaaaaar! *ASG*
Hoppas din kollega (för det var väl inte du..?) hittade minnet!

Anonym sa...

Ha jag gilllllar Bertil, måste leta efter där han fixar handfatet. /carola

Annapanna sa...

Ja man kanske kan skratta åt eländet nu.... Men fy F-N vad jag fick panik i morse när klockan drog iväg och jag inte var framme. Tack och lov för mobiltelefon och internetkartor - och DIG förstås ;)

Gunilla sa...

Tofflan... ja hon fick en brakstart på dan...

Jag har inte sett Bertil så mycket, måste bekanta mig med honom :)

Nej, det var inte jag som tappat minnet denna gången..

ps.. kan det vara så att du ramlade in på alla fyra efter som du lyckades få till 4 kommetarer på en gång ? :) ..hur som så skrattade jag åt det..har rensat lite nu :)

Gunilla sa...

Carola, jag har faktiskt helt missat Roberts immitationer av Bertil...skall se dom alla :)

Anonym sa...

Möjligen halkade jag in i tofflorna... ;-)

Gunilla sa...

Anna, tur man släpper såna trista saker snabbt och kan le åt det. Däremot hoppas jag bruden som gav dig tips på hur du skulle gå gjorde det i tron att hon sa rätt...annars hoppas jag hon får punktering på cykeln i helgen.typ..i Barkarby eller nåt..

Gunilla sa...

Tofflan... hoppas du inte gjorde dig illa i fallet :)

Anonym sa...

Hoppas att du hittar när han ska fixa handfatet, det är roligast.
Jag hittar det inte.../carola

Gunilla sa...

carola, näe inte jag heller, såg ett antal andra men ingen med handfat.. :(

Kattlådan sa...

Är det någon som kommer ihåg Blom-Bertil nuförtiden! Ha ha jag minns när han skar sig i handen så blodet sprutade. Det var sann dramatik i SVT det! :)

Gunilla sa...

Katten, menar du riktiga Bertil då ? jag försökte hitta nått klipp för att minnas hur han lät..men jag kommer ihåg honom när man ser imitationen :)

Fläskdansen sa...

Jag ÄLSKAR Roberts parodier på Bertil!!! Kattlådan refererar till ett inslag där Bertil skulle göra någon reparation i badrummet tror jag, och toarullen fastnade på borren... Sen blev han alldeles blodig, men behöll lugnet... Helt underbart!

Gunilla sa...

F-dansen, hehe ja Robert är underbar, så är det bara.

Jag minns inte "blodavsnittet"... minns bara den där rösten o dialekten som robert får till, med överdrivelse :)