söndag 18 april 2010

Helgen som gått !!

Då har snart ännu en helg passerat, sitter åter hemma i Woodliving.. (Skogsbo) och pustar lite, och innan jag ger mig iväg och shoppar lite så summerar jag helgen i ett inlägg !
Drog ner förbi länsgränsen till Sala i fredags, där hade bakprinsessan förberett pizza, det var bara att själv klä sin egen pizza, och hemgjord pizzasallad.


Jättegott, prinsessans dotter körde en typ Hawaii..tror jag det heter, ananas o Skinka, i mitten har jag en typisk capriccosa, och prinsessan själv tror jag hade en mix av dom båda ... mums !!


Prins Elvis vräkte ut sig på soffan som vanligt, och fnös bara åt pizzorna... :)


Lördagmorron, långfrukost och numera obligatoriska Melodikrysset !


Vi har hunnit med ett par promenader i helgen, det var rätt kallt i luften faktiskt, och jag tänkte på tofflans. inlägg om par som klär sig lika. Vi knallade runt i vindoveraller, dock inte lika, en blå och en röd också, men vi hade lika vita mössor på.. jag sa att vi ser nog ut som knoll o tott :) .. men det bjuder vi på :)
Änderna såg ut att leta mat, snart kläckningstider månne ?
När vi kom in i parken så hände nått jag aldrig varit med om förrut, vi blev UTSKÄLLDA av en ekorre !! Vanligtvis sticker dom så man inte hinner få dom på bild ens.. denna klättrade upp två meter och fräste som bara den åt oss.. gissningsvis var det väl för att försvara i reviret!


Här sitter korren och fräser åt oss... så vi gick lydigt därifrån !!Nu kommer snart min dotter förbi och gör mig sällskap till affären för en påfyllnad till kyl mm för en "mammavecka" ...
.......
Extra Extra... det står en polisbil utanför min port !! jag och dottern har nu stått med näsan mot fönstret en kvart, när hon kom såg hon på håll hur tre poliser gick in i våran trapp..undrar vad som hänt.....
... en kvart senare, nu kom en polisbil till och ännu en polis, jag lyssnade vid trappen, och han gick in våningen under mig... usch...obehagligt ...
återkommer med vad som hänt..


21 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Oj, nu blev jag oxå nyfiken!!! Kanske de har lokaliserat Bin ladin efterlysta släktingar!!
Faktiskt väldigt märkligt med den skällande ekorren...Kramiz

Anonym sa...

Å, gott med hemgjord pizza!

Ärligt talat så har Anna och jag insett att vi också är rätt lika ibland... Men i kväll såg vi IGEN ett par, kvinna och man, med likadana svarta jackor med TURKOS rand (turkos är ingen färg, jag HATAR turkos, typ!) och då fnissade jag lite.

Uff, otäckt med polisen! Jag menar, det var ju ett tag sen Nån eldade bröd på din adress... ;-)

Gunilla sa...

Fenixmonas, ja ekorren...har fräste rejält..har aldrig sett nått likanade :) ... ja poliserna har lämnat stället, plockade med sig ett par pojkar ... tragiskt, tror det är nått knark eftersom dom tog in en hund i lägenheten,,huuh

Gunilla sa...

Tofflan, ja hade det varit brandkåren så har man kunnit blivit misstänkt :)... men knarka är väl en av dom få egenheter jag har hoppat över :=)

Wassen sa...

Hooops! Jag trodde först att din blogg om Usama bin Ladens släktingar hörde ihop med polisbilen, men den kom visst 2 dagar senare ? Och därav även kommentaren.

Gunilla sa...

Wassen, ja mig veterligen har jag ingen laden i lådorna :)

Kattlådan sa...

Har ni testat att göra pizzorna med mozzarella? Det är jättegott, när de är färdiggräddade lägger man på lite ruccola - det passar perfekt.

Jag var också inne på att det var Usamas släktingar som de letade efter i Woodsville. Tragiskt med pojkarna, hoppas att det blir en väckarklocka för dem.

Gunilla sa...

Katten, för att börja bakifrån..hoppas verkligen det blir en väckarklocka..

Du, det va strimlad mozzarella :) ..och ruccola...ja det kanske man också skulle slänga på,, det hade jag ihop med vitlökssalami i ett pitabröd i smörgåsgrillen igår kväll istället !! ...mums mums !!

Hehe..woodsville...klockrent ..utmanar dig att översätta Avesta också :)

Anonym sa...

haha rolig ekorre. polisen har nog hittat tårttjuvarna

Gunilla sa...

Kloppan, ja jag har aldrig sett en så moppsig korre :)

Man kan ju hoppas att dom var bara tårttjuvar, men med tanke på ingripandet så tror jag tyvärr inte det :( ..

Anonym sa...

Jaså du äter din frukost mellan datorerna :)))
Det ser ut som ni har min katt där borta ju..carola

Gunilla sa...

Ja, just lördagsfrukosten, för då är det melodikrysset, och vi kör via nätet. Fast, jag föredrar egentligen tidningen för krysset, men den får inte plats :)

Ylva sa...

Haha, vad kul med aggrokorren! Vi har blivit vattenbombade av en arg trollslända.

Gunilla sa...

Ylva, det finns värstingar i djurens värld också :)

Kattlådan sa...

Offacetake? (Av + ess + ta)

Avetown (Ave Maria - sta')?

Gunilla sa...

katten, offacetake ... härligt :))

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Jo, mycket fint i Sverige, inte bara den kalla kusten! Kramiz

Gunilla sa...

Fenixmonas, allt har sin charm !!

Anonym sa...

tack för dina gratulationer.
kram

Daniel sa...

Nami ser ju såå gött ut

Hoppas det inte hänt nåt allvarligt våningen under!!!

Gunilla sa...

Daniel, knark :(