onsdag 19 maj 2010

T(ill eder tjänst)-tröja !

Haha... måste bara slänga in ett inlägg, för nu har det hänt IGEN !! Jag är rätt förtjust i Pikétröjor (eller tenniströja som vissa säger..) och det har fått sina roliga konsekvenser..

I går när jag slank in på Plantagen i Västerås, så stod jag och plocka och tittade lite vid en hylla, då en man kommer och frågar vart man hittar "XXX" ..först blev jag lite fundersam, men svarade att jag tyvärr inte vet ...



...när jag sen kom till kassan, upptäckte jag att personalen bar röda pikétröjor, precis som jag ..hehe..
oooooooooooooo
Ännu värre var det en gång när jag var inne på ÖB (kan hända jag bloggat om det tidigare..men strunt samma) .. så stod jag och plockade bland kartonger och skulle ha tag på rätt hatthylla/skohylla. Denna gång iklädd en grön pike, OCH en väst... det var tydligen en riktigt signal att jag jobbade där ! Först frågade en dam om vart en viss stol fanns, och eftersom jag såg dom, så pekade jag vänligt åt det hållet... 5 sekunder senare kommer två personer från varsitt håll och börjar fråga... då kunde jag inte hålla masken, skrattade till och sa att jag faktiskt inte jobbade där... "- men du ser ut att passa här :) .. tänker inte fördjupa mig i den kommentaren..
Nu blev det nästan pinsamt, så jag tog mina kartonger under armen och knallade mot kassorna, och blev återigen tillfrågat av en mötande kund om nått...

Dagens slutsat, gå INTE in på plantagen i röd Piké, och INTE in på ÖB i grön dylik... om ni inte vill jobba extra, gratis :)




10 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha haaa, tack för tipsen! Som bekant är jag ju arbetssökande... ;-)

Gunilla sa...

Tofflan, men då har du fått ett BRA tips nurå :)

Wandus sa...

I det läget kunde du likt diviga fotbollsspelare ha slitit av dig pikén och sedan fortsatt handla i godan ro. Möjligen hade du fått ett gult kort för tilltaget.

Kattlådan sa...

Dagens slutsats kanske borde bli: Byt tröjstil så att du slipper höra att du ser ut att passa på ÖB? ;)

Anonym sa...

Ja absolut! Jag ska genast testa! Funderar på en vit pikétröja och ett besök på en akutmottagning nära Anna! Har hört att de skulle behöva lite PROFFShjälp där!

Gunilla sa...

Wandus, det förslaget är nog inget bra heller, stackars omgivning :))

Gunilla sa...

Katten, nåja, jag gillar mina piké, så det tilltagen står jag ut med :)

Gunilla sa...

Tofflan, DET tycker jag du ska göra. Man blir mörkrädd när man hör hur man kan bli behandlad :(((

Anonym sa...

Förskräckligt! Hon har bloggat om det och jag har rått henne att kontakta patientombudsmannen. Där kan man få hjälp med att göra anmälan till HSAN med mera.

Gunilla sa...

Tofflan, jo jag vet, hon kommer anmäla det, det har alla rått henne till. Nu är hon iaf hemma och vilar ut hos mamma o pappa, och det viktigaste nu är att hon blir återställd !!