lördag 19 juni 2010

Full fart på Drottningholm . .

Väckarklockan ringde tidigt i morse på Drottningholm

- Kungen, nu måste du skynda dig ut och klippa gräsmattan, du vet dom kommer att filma här också. Jag hinner inte trimma kanten idag, jag måste skära upp allt köttet på brickorna nu.

- Ja ja, vi skulle tagit pizza med hemkörning i alla fall, så har vi inte behövt stressa på det här viset..
Nåväl, lite bättre förberedda är nog kungafamiljen idag i alla fall. Vet att det nästan är skämmigt att säga att man skall se bröllopet på TV, men det bjuder jag på :)

Det var en underbart fin konsert i går, riktig maffigt, där först lite torra damer o herrar slutade stående och sjöng med när Roxette drog av "she´s got the look"

Dom söta barnen som sjöng solo framför paret, vilken presationen av dom, men dom är väldrillade eleverna på Adolf Fredriks..

Själv har jag tvättstugan dagen till ära, men tänkte sticka ner på stan och ta en fika med en fd. kollega, man får väl kanske slå till på en prinsessbakelse?

Till middag funderar jag på om det kan passa med prinskorv ? vi får fundera på det!!

6 kommentarer:

Tofflan sa...

Hare så mysigt framför TV:n! Jag kanske också sätter mig en stund, men just nu väntar en promenad med "snabeldraken" :-(

Annapanna sa...

Klart man ska se bröllopet! Jag kommer och sällskapar... ;)

Gunilla sa...

Tofflan, gör så, om inte annat lär det väl gå i repris i alla möjliga tv program !!

Gunilla sa...

Anna, vi ses på stan strax, för lite uppladdning :)

Stattinskan sa...

Jag hade också tvättstugan men måste erkänna att jag faktiskt såg en hel del i allafall ... och dessutom tyckte om det :-/

Gunilla sa...

Stattinskan, ja, inte helt fel att kombinera nytta med nöje, så att säga. Ett mycket vackert bröllop, om än lite långseg sändning, men man kunde titta lite då och då. Sammanfattning är ju perfekt, har sett en på tv idag på morron :)