söndag 18 juli 2010

Afterwork och ridtävling i Norberg !

Anna och jag gick på semester i fredags, och tog en sväng på stan och tänkte först käka grillbuffé, men, där var fullbokat, så vi drog tillbaka till Skogsbo och åt på kvarterskrogen istället, men vi hann med en cider på Kingen...Ingen sovmorron i morse, Johanna skulle tävla i Norberg ...

I väntan mellan racen så tävlades det i att käka remmar snabbast...Sonen till en av ridlärarna, gjorde sin debut på tävlingsbanan, söt..
Johanna o Midur gick för första gången i en högre klass, och tog hem tredjeplatsen, duktigt jobbat båda två !!

9 kommentarer:

Tofflan sa...

Duktiga barn! Själv har jag inte suttit på en hästrygg... sen jag var just barn! Det finns en bild när femåriga jag sitter på en JÄTTEHÄST - säkert en ponny, men ändå... Sen dess har jag blivit betydligt tyngre så alla hästar i hela världen ska nog vara glada att de slipper mig!
Ha en skön semester och glöm inte att blogga lite då och då! :D

Micael Rombin sa...

Precis som Tofflan har jag nog inte varit nära en häst sen barnsben, men då var det annorlunda. Att sitta med bena i kors på ryggen på en Ardenner och läsa är något jag saknar eller att köra en höräfsa bakom en nordsvensk. Sen träffade jag en sådan där oanvändbar lyxhäst, som sparkades i ena ändenoch bets i andra, sen dess duger hästar bara som pålägg.

Gunilla sa...

Tofflan, du jag har suttit nån gång på Midur, och nån dotter har hållt i han :) ... är totalt oridintresserad :)) ändå har jag bara ridtokiga runtom mig :)

Gunilla sa...

Micael, det finns mycket bra med hästar, även om jag själv inte gillar dom, brukar skoja så där som du, men då blir jag inte populär hemma :))

Tofflan sa...

He he, vi gör en del konstiga val här i livet.. ;-) Men duktiga tjejer har du! :D

Stattinskan sa...

Härligt givande ... och lata dagar ... och härliga bilder! Det är väl så en semester ska vara?

Pjoltas sa...

Gaaw! Ledighetslyxare! Jag är inte alls avis.. nepp.. suck =/

Gunilla sa...

Stattiskan, absolut, njuter för fulla muggar :)

Gunilla sa...

Pjoltas, har du vaknat på bloggen igen, trevligt !! Japp lite avis ska du nog vara, men du har säkert pjoltat runt och haft det bra du också? ska kolla sen :)