tisdag 13 juli 2010

Värmeslag ??

Dom senaste dagarna har man känt sig som en isbjörn i Sahara..typ. Så länge man ligger vid sjön eller är på kontoret är det helt OK, men i övrigt orkar man inte göra mycket....Skulle behöva packa lite mer flyttlådor, och åka några vändor till tippen, puh, får försöka göra den på morronen kanske, innan jobbet, det är inte såå varmt i 7 tiden på morronen.

-ooooo-
Efter alla turer och tjafs "ord mot ord" så har jag nu fått besked att idag river dom ur det gamla köket i våran nya lägenhet, under dom kommande två veckorna skall det nya köket sättas in.
Dom skulle idag lägga in mattan i köket som dom först också påstod aldrig utlovats..puh. Tur man stod på sig, kan vara mjäkig annars, men eftersom det var en stor anledning till att ta just denna lägenhet var ju att man skulle få den helrenoverad.
Det blir nått från IKEA, kan ju bli det billigaste och minst fina, jag vet inte, men det blir nytt och fräscht i alla fall, det känns viktigast just nu.
Nytt inflyttningsdatum blir 2 augusti, så jag ser det positiva i att jag spar en halv månadshyra, och det kanske är liite svalare när vi kommer till augusti.


Kan det bli det billigast och enklaste ? ...ja vi får se, det blir som det blir...


10 kommentarer:

Anonym sa...

Oj ska du få nytt kök, så lyxigt ! Grattis får jag säga då :)
Jag skulle också behöva slänga lite grejer här, det är bra att flytta ibland så man får rensa ut lite.
Trevlig fortsättning på sommaren.
Carola

Gunilla sa...

Carola, ja efter många om och men så fick jag rätt...vi flyttar in om några veckor..skönt

ha själv en fortsatt trevlig sommar !!

Tofflan sa...

Vi får hålla tummarna att det blir ordnat nu! BRA att du stod på dig!!

Gunilla sa...

Tófflan, ja det här var ju ändå en såpass viktig sak, som hade varit avgörande när jag valde att tacka ja till lägenheten..två veckor kvar nu !!

Stattinskan sa...

Vad bra att du stod på dig :-) Idag har vi ingen sol och jag ska njuuuta utav bara den :-)

Gunilla sa...

Stattinskan, hörde att det var lite mindre soligt i södern, här är klarblå himmel idag igen, men du har rätt, ibland är det skönt med lite "vila" från den, men det törs jag inte önska, så tar det väl slut helt :))

Kattlådan sa...

Försvann min kommentar? :(

Gunilla sa...

Katten, du kanske inte tryckte mitt på "publicera" knappen?
Har inte tagit bort nått iaf :))

Kattlådan sa...

:(

Skrev något blaj om fördelen med släta enkla luckor - vi har fasade rutor på landet. Det fastnar matfett i skarvarna - mindre fräsht...

Gunilla sa...

Katten, jag har spröj på det jag har nu, visst fastnader det mer då, men det är fint... det blir väl en överraskning, jag är nöjd vilket som, du vet hur dom gamla 50-talsskåpen är...i trä blää..