torsdag 14 oktober 2010

Brum brum !!


I dag ska yngsta dottern börja på körskolan, och då får dom ta med sig sin "hemlärare" på turen om dom vill. Jag ska åka med denna gång, tror pappan åkte med när äldsta dottern tog kortet i fjol. Hon fyllde redan i augusti, men har legat lite lågt med att börja på körskolan, men nu är det dags att köra igång. Det går säkert bra, och jag tycker det ska bli intressant att få följa med på första körturen. Sen är det bara att börja hårdköra teori och körning, så hon får det gjort !
Brum brum på er !!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Då önskar vi din dotter lycka till med övningskörning och studier.
Brum brum från Carola

Stattinskan sa...

Jag är glad att mina har tagit det ... dels för min plånboks skull och dels för nerverna ;-D
Skönt att du äntligen skrev din bloggadress. Förut har du lämnat din mailadress så jag har inte hittat dig :-/
Kramar

Gunilla sa...

Carola, tack, hälsar vidare, det gick fin fint !

Gunilla sa...

Stattinskan, oj då ... det visste jag inte, men det lagras väl på din blogg, ska hålla utkik nästa gånger jag är "inne hos dig "
Ja, tack o lov har vi satt undan pengar till detta sedan länge, problemet är väl att det blir ännu en som ska använda bilen framöver ..men, det blir nog bra !

Anonym sa...

Spännande! Jag har än så länge bara testat starter med Annas äldsta. Det började lukta konstigt om bilen, typ blöt hund, så vi avslutade lektionen snabbt! ;-)

Gunilla sa...

Tofflan, oj oj haha blöt hund ?? Vi har kört en del redan, men nu är det dags att kränga kortet :)

Kattlådan sa...

Vi har jättesvårt att komma igång. Fick tillstånden förra hösten och har knappt börjat än...

Gunilla sa...

Katten, vi skaffade tillstånden till båda direkt, så vi har kört lite då och då, nu gäller det att lägga i högre växel så det blir intesivare hemma, man får inte dra ut på det när man väl börjar på körkskolan :)