onsdag 3 november 2010

Mutor och bjudresor... OK ?



Läser i aftonbladet att det upprättats en anmälan mot att Mona Sahlin tagit emot gratisbiljetter till Swedish Open. Jag tycker det börjar gå för långt när det gnälls om sådana saker.

Naturligtvis ska inte mutor och dylikt förekomma, med sånt som har med politik att göra. Men nog struntar då jag i om dom får biljetter till tennismatcher. Det är så mycket annat man skulle kunna klaga på att dom utnyttjar av våra skattepengar i sin vardag.

6 kommentarer:

Kattlådan sa...

Det är bara för att hon uttalade sig så fördömande om Sofia Arkelsten. Det är sällan nyttigt att kasta sten...

Gunilla sa...

Kattlådan, för att inte säga, aldrig !!

cathrin- sa...

Jag skulle ingenting ha emot att bli mutad. MUta mig gärna, sedan tycker jag att allt som Sahlin görs blåses upp så stort. Tror det finns karlar som gjort värre saker än hon.

Gunilla sa...

cathrin, jag är nog också mutbar :) Ja, alltså det här med att vissa saker får dom göra, åka privatplan hit o dit som kostar extra (skattepengar) bara för att det ska va bekvämt, det pratas det sällan om, eller långa taxiresor, sen blir det artikel av en tennisbiljett. Snacka om att sila mygg ...

Anonym sa...

Undrar vad vi ska bli mutade med? Jo, det är nog fler än vad man tror som spenderat julen ensam. Men du, varför vågar du inte göra det som du helst vill? Du har väl fler syskon som kan hålla din mamma sällskap under julen? Lätt att få vänner på nätet tror jag, men de är kanske inte alltid så hållbara kontakter?
/cathrin

Gunilla sa...

Cathrin, jo jag har en bror men han är inte frisk, och behöver själv vård... det är inte så stor uppoffring heller, men visst skulle det vara skönt att resa bort nån gång framöver :)