lördag 11 december 2010

Lördagsmys

Lördagsmornar, det är väl skönt det ! Enda lilla kruxet är när man är lite extra trött i ögat som jag var idag, är att vi löser melodikrysset klockan tio, och idag vaknade vi fem i .....


Det är inte bara att ta fram en tidning och slå på radion som kanske många gör, vi löser det med våra grupp på facebook...


Melodikrysset - the harder way


Så datorn ska startas, och kryssplan på en flik o fejjan på en annan. Helst ska också frukostbrickan vara fixat....så i morse blev det lite stressigt.



Vi har en trevlig timme på lördagsförmiddagarna tillsammans. Vi hjälper varandra, MEN, men får inte skriva svaret, men vi skriver förhoppningsvis kluriga och roliga ledtrådar, så med hjälp av dom löser man när man kör fast. Sen blir det efterläsning, för man hinner inte läsa alla roliga kommentarer under timmens gång.



I dag körde vi med ett tema, ekivoktema, så det gällde att hitta på ledtrådar med ett lite fräckare stuk...


Vi har nog hållit på i ett år nu, så många nya nätbekanta har man fått där, liksom här på bloggen.


Just nu sitter jag och slappar och bloggar, Anna springer runt och ställer ut tomtar o pyntar... jag fixade mitt i veckan.


Enligt rykten ska vi göra Sala osäkert och inhandla gardiner också, innan butikerna stänger, det är väl säkert inge folk på stan idag va??? :)


Trevlig helg på er, vänner !!

4 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Inte är det väl en massa folk på stan i dessa tider väl...hehehe...Här är ju det mesta klart hemma som tur är för nu är det saker utanför hemmet, hela tiden! Kram på dig!

Gunilla sa...

Fenixmonas, det var förvånandsvärt lite folk faktiskt, men vi var väl ute närmare stängningsdags, smart drag :) kram på dig!

Kattlådan - peace peace sa...

Ivärldsproblemen hopar sig när det blir stressigt till melodikrysset på morgonen! :D

Gunilla sa...

Katten, nej nej, det är värre än så katten !!