onsdag 8 december 2010

Nya lyxfällan stavas.....


...... Let´s Dance !!


Om du hade hamnat på sniskan i det ekonomiska träsket, skulle du då vilja delta i Lyxfällan ? Två budgetsnillar vänder ut och in på familjens ekonomi i TV rutan, säljer av det som säljas kan, får via sponsorer hjälp att fixa saker som det inte finns pengar till, och med tanke på reklamen ställer dom flesta banker upp med lån, som inte medelsvensson skulle fått om dom själv knatade in på banken med dom förutsättningarna dom har...

För att inte tala om att dom lyckas fixa jobb åt folk som behöver det, på studs... det är bara att gratulera dom som behöver hjälp, och får hjälp, och hoppas dom klarar av att leva ett ekonomiskare liv efter programmet.
Om man istället väljer den fysiska vägen, så gör man som Frank Andersson påstås ska göra, man ställer upp i Lets Dance. Tydligen har har skulder på över 300 tusen, och eftersom man får ca 10-30 tusen per vecka, så borde det gå som en dans om han får vara kvar ganska länge...


Citat ur Expressen :
Frank Anderssons nära vän Joakim Langer, författare till boken "Frank: Sanningen om lögnerna", menar att Franks mål är att betala skulderna:- Det är bra stålar i "Let's dance" och en möjlighet att komma i form. Kronofogden ligger på, men hur han löser det vet jag inte. Hans mål är att kunna leva ett normalt liv och i det ingår att betala sina skulder. Tio program av "Let's dance" så är det väl klart.
Får jag lov ?

24 kommentarer:

Anonym sa...

Ehum, jag gillar inte alls dokusåpor eller såna tävlingar som Lets dance eller Idol, för jag tycker att det är förnedrings-TV. Jag skulle själv aldrig visa upp mig i nåt sånt sammanhang. Men uppenbarligen gillar folk att glo på sånt.
I vart fall förstår jag att Frankan ställer upp om det är så bra betalt! Då skulle kanske til och med jag dansa lite i TV...

Daniel sa...

Well dansa bort skulderna hmmm why not.

Jag skulle dock inte täcks. Fått för bra moral av mormor.

Maria sa...

Man kommer aldrig att se mig i något program av den sorten.

Gunilla sa...

Tofflan, nä det är väl sådana som han som som kan använda dessa program att fortfarande hålla sig någotsånär i rampljuset, krampaktigt, och samtidigt håva in pengar. Tofflan, kom igen, jag rösta på dig om du ställer upp !!

Gunilla sa...

Daniel, all heder åt din mormor och dig, fast jag vet ju att du är en hejare på dansgolvet :)

Gunilla sa...

Maria, inte mig heller, varken dansa eller gå i personlig konka, hoppas jag :)

cathrin- sa...

Gunilla, jag har gjort samma iakttagelse. I lyxfällan ordnar sig allt. De mest hopplösa fall löser sig på ett mirakulöst sätt. Går det till så i verkligheten? Knappast.
Ps. tack för din kommentar om den hemliga bloggmannen. Det gav mig nya tankar. Så glad för alla uppslag jag får av er medbloggare!

Gunilla sa...

Cathrin, ja, visst får dom betala ett pris för att blotta sig i tv, men dom utrustas nästan gratis med nytt liv. Bjoggmannen kanske ;)

Anonym sa...

Kloppan försöker kommentera hos dig, men det funkar inte! Har vi äntligen fått tyst på henni??? :D

Gunilla sa...

Tofflan, haha, nä det hoppas jag inte...varför skulle det vara på det viset ?? tokigt

Kloppan, keeep on trying :)

charlotte sa...

äntligen funkar det att kommentera här! haha ja det verkar ju vara lättförtjänta pengar

Fenixmonas sa...

Försöker nog att betala på vanligt sätt...skulle aldrig låna mig till ett sådant där program!! Kramiz

Stattinskan sa...

Jag skulle hellre dansa än vända ut och in på mig i Lyxfällan ... fast när jag tänker efter skulle jag nog satsa på Trisslotter ... moget ;-D
Gomorron

Gunilla sa...

Kloppan, har du varit portad ? ;)

ja, du skulle nog dansa musten ur Andersson :)

Gunilla sa...

Fenixmonas, näe, det är hemskt att det kan gå så långt för vissa med ekonomin...

Gunilla sa...

Stattinskan, gissar du skulle sätta en rumba perfekt, samtidigt som du håller i plånboken :)

Anonym sa...

Jag har också funderat på det där med att de får jobb...och inte nog med det, de får ju helårsransoner på blöjor o dylikt.
Man kanske skulle LYXA te att lite, så kanske det ord´nar upp sig :)
Carola

cathrin- sa...

Jag skrev förresten om lyxfällan och andra Tv-program nyligen i min blogg - just som Carola skriver, man nästan längtar efter att ta ett lån och mysa lite grand ett tag.

Gunilla sa...

Carola, ja, fast ... det kanske är många i kö till lyxfällan..lika stor chans som att vinna en miljon på bingolotto kanske ? :)

Gunilla sa...

cathrin, tänk på att underbart är kort :)

Kattlådan sa...

Det måste väl ändå vara den bästa (och enda godtagbara) anledningen till att delta i förnedringsprogram. Det är bra att han tar itu med sitt likviditetsproblem och försöker betala av. Livet kanske är en dans på rosor?

Gunilla sa...

Katten, haha... ja, sen tror jag här är lite mån om att inte glömmas bort i media också..så dubbel upp för franky boy :)

Anonym sa...

Jaha :) hade annars behövt ett jobb.
carola

Gunilla sa...

Carola, ja vi hoppas det löser sig ändå, men du har nog snart fullt upp med "jobb" av annat slag :)