måndag 14 februari 2011

14 februari

I dag är det alla hjärtans dag, gulligt på sätt o vis, med att sprida lite extra kärlek omkring sig !!



Däremot blev jag lite beklämd, när det tydligen har blivit tradition i vissa skolor att dela ut rosor, elever emellan. Detta innebär att vissa har många rosor på bänken idag och vissa har inga alls....
Ha en fin dag därute allihopa, precis som jag önskar att ni har alla dagar !!!!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en fin dag du också, på Alla Hjärtans!
Kram!

Anonym sa...

Ja det låter hemskt, att bara vissa får en ros och andra blir helt utan, speciellt när man tänker på vilken känslig ålder eleverna befinner sig i.Kan vara svårt att ta. Tycker nästan att man skulle förbjuda det i skolarna.
För övrigt hoppas jag du får en finfin dag och en bra start på den nya veckan.topparochdalar

Systerdyster sa...

Önskar dig en fin dag idag och alla andra dagar.

Funderar att skicka en bukett röda rosor till mig själv på jobbet i eftermiddag. Alltid retar det någon... Rosor i skolan gillar jag däremot INTE! Mobbing på låg nivå. :-(

Gunilla sa...

Tofflan, kram tebax !

Gunilla sa...

Toppar o dalar, ja jag tycker det är hemskt grymt, borde förbjudas tycker jag. Denna dag skulle egentligen vara en dag då man manifesterade MOT mobbning istället !

Gunilla sa...

Syster, ja gör det, så lyser det upp din arbetsdag !!

cathrin- sa...

Ja du, det har jag faktiskt hört elever prata om. Jämföra hur många rosor de fick. Huu, så hemskt, rena mobbningen som du skriver.

Gunilla sa...

cathrin, ja visst blir det mobbning, vill vänner ge varandra saker ska dom väl få göra det, med det borde vara på "privat mark"

Fenixmonas sa...

Inte bra alls...det borde inte vara tillåtet i skolorna...Det får de i stället göra hemma på sin fritid! kramiz

Gunilla sa...

Fenixmonas, ja vi är ense på den biten, här borde vuxna gå in och styra upp det hela. kramiz !

kattlådan sa...

Det är väl så det är i USA. Ungarna sitter och jämför hur många Valentinekort de har fått. Den minst populära får ännu ett kvitto på sin oduglighet. Verkligen hemskt och tillräckligt skäl för att lägga ned dagen helt, tycker jag.

Gunilla sa...

Katten, ja, när det går så långt så är det ju nått som är fel...

Anonym sa...

Ja en sån dag som igår kan nog vara ångestframkallande hos många elever, kanske vissa tom. inte vill utsätta sig och stannar hemma den dan istället.Som vi har konstaterat här, det är mobbing på hög nivå,gement på nåt vis och listigt inlindat.
ps lite lustigt, jag får kommentera hos dej när jag stänger av datorn, då hoppar ditt kommentarfält upp, men bättre det än att jag inte alls kommer in. Hoppas du mår bra idag. Kram topparochdalar

Gunilla sa...

Toppar o dalar,jag har hört fler som haft problem att kommentera hos mig, främst passagare..hmm vet inte riktigt om jag kan göra nått åt det..

Mobbing i alla former är så himla onödigt och trist, tummen ner...

kram på dig