.... jag och Anna var på kryssning den 7 januari i år. Ett äpple som inte blev uppätet vid tillfället hamnade i fruktskålen. Efter att ha legat framme i rumsvärme i en månad, ser det lika fräscht ut... är det möjligt utan att det är knallsprutat ??
8 kommentarer:
Anonym
sa...
Gjorde samma "test" på jobbet en gång, med frukten som vi fick en om dan av. Sen tog jag aldrig nån annan frukt än banan, kan jag meddela... Läskigt!
Tofflan, usch ja, man funderar ju, en och en halvmånad gammalt och ser fräscht ut... då föredrar man att få kasta nått äpple då och då som blir gammalt än detta !
Jättekusligt med dessa äpplen, ibland har jag glömt bort ett och det har legat i månader i kylskåpet och sett likadant ut som när jag köpte det. Det är inte naturligt! Jag bävar , man tror ju att det ska vara nyttigt precis som du säger.
8 kommentarer:
Gjorde samma "test" på jobbet en gång, med frukten som vi fick en om dan av. Sen tog jag aldrig nån annan frukt än banan, kan jag meddela... Läskigt!
Tofflan, usch ja, man funderar ju, en och en halvmånad gammalt och ser fräscht ut... då föredrar man att få kasta nått äpple då och då som blir gammalt än detta !
Preparerat äpple????
Jag skulle rekommendera att inte äta det äpplet.
Margit, ja det är nog rejält besprutat gissar jag
Ylva, nä och tänk hur många man käkat i sina dar, endel som är duktiga och äter en frukt varje dag, kanske gör mer illa än gott, liksom
Jättekusligt med dessa äpplen, ibland har jag glömt bort ett och det har legat i månader i kylskåpet och sett likadant ut som när jag köpte det. Det är inte naturligt! Jag bävar , man tror ju att det ska vara nyttigt precis som du säger.
Cathrin, nej skumt är det verkligen !!
Skicka en kommentar