fredag 13 februari 2009

Vm i dopning...





... i helgen börjar det, VM i skidskytte, en av mina favoritsporter att följa på TV. Hörde dock på radion i morse när jag åkte till jobbet, att det hade varit ända upp emot 14 grader VARMT!! och regnet öste ner där borta i Pyeongchang. Spårbanorna blir smalare och smalare för varje dag i det närmast tropiska klimatet. Det återstår att se om det blir några tävlingar över huvudtaget...



Såå trist också att det bevisats att det dopas hej vilt fortfarande inom sporten, senast var det Kajsa Var(g)is från Finland som var smart och dopade sig för ANDRA gången, tidigare så vart hon stoppad när finnarna hade hemma VM när hon körde vanlig längdåking... lärde hon sig ingenting ??



Nu är det ryssarna som man upptäckt har dopat sig, och 3 stycken är avstängda och hemskickade från VM... tur i alla fall det upptäckte INNAN...men hur många andra åker runt med preparerat blod i kroppen ? Ska det vara så svårt att komma på nått enkelt test att kolla detta, så man kan genomföra det på alla innan tävling istället?

Inga kommentarer: