måndag 19 oktober 2009

Åsså gick den helgen .....

Dagarna och veckorna rullar på, nu är vi redan mer än halvvägs in i oktober. I lördags hängde jag med när missarna Ester o Elisabeth skulle flytta till Lidingö. Det var väl inte så populärt att sitta i bur och åka bil, men dom lugnade ner sig efter ett tag, innan mrs A började göra rivstarter när vi kom in i Stockholmsrusningen :)Kommer sakna er . . . men ibland måste det bli förändringar.Eftersom vi ändå hade vägarna förbi (nästan), så stannade vi till vid IKEA. Som det shoppingfreak man är, lämnar man bygget med draperiöglor för 29:-, övriga gick ut tomhänta, nåväl, det var väl egentligen inte planerat för shopping heller. Vi tillbringade nog ungefär lika lång tid för att hitta en parkering, som vi shoppade :)oooooooooooooooooooooooo


Igår var det väldigt varmt för årstiden, vi tog en tur ut i skogen och fick med oss en full korg av trattisar. Sen var det bara att sätta igång och borsta och rensa. Mrs A hade bjudit över sina föräldrar på kantarellmacka, det vara bara det att vi kom på när vi stekte och stuvade att det inte fanns en brödbit att uppbringa :) ... men dom var så snälla och svängde förbi butiken på vägen, så det löste sig. Rostat bröd, lite stuvning och så smörstekta kantareller på toppen, den är mumsfilibabba det !!


oooooooooooooooooooooo

Nu är det måndag igen då, och sk. Mammavecka :) .. man hinner verkligen sakna gotjejerna när man inte sett dom på ett tag.

frk. Jo får jag träffa riktigt mycket den här veckan, hon ska göra sin kontorspraktik på min avdelning, hos sin faster !


8 kommentarer:

Pjoltas sa...

Gaaw! Schyssta trattisar!
Det är ju SÅ gott!
=)

Ylva sa...

Är katterna syskon? De har precis samma uppsyn. Sött!

Gunilla sa...

Pjoltas, eller hur, smakar speciellt bra när man varit ute i skogen och traskat !

Gunilla sa...

Ylva, jo systrar och väldigt lika. Fast här stirrar dom nog lite på ett lockbete inför fotograferingen :)

Anonym sa...

Du är lika stort shoppingfreak som jag, ser jag!
Kantarellerna såg goda ut, men hur smakade de? Fästmön hävdar bestämt att jag försökte förgifta henne sist vi var ute och hade plockat svamp, dessa trattisar smakade nämligen väldigt beskt. Jag skyllde på för lite salt vid förvällningen... OBS! Vi lever båda än!

Gunilla sa...

Tofflan, dom smakade alldeles ypperligt ! ..det var säkert nån landstingsanställd som varit där och kastat vatten :)

fen sa...

Jag läste kommentarerna och tänkte... jaha, kallas tjejerna för katter...jaha de är syskon...ojdå locokbete inför fotograferingen, vad kan det vara?.

Tyckte att konversationen var lite udda tills jag kom på att det var ju katter med på bild också! :D
(läste här tidigare idag och gick nu bara in på kommentarer) Tokigt det kan bli :)

Gunilla sa...

Fen, "asg" jaa, ser lite lustigt ut :-) ... två systerpar i samma inlägg.. tror inte tjejerna hade nått lockbete dock vid fotograferingen Hehe...