måndag 2 november 2009

Att flytta ... kan man bli lite smågalen av


Mrs A och hennes dotter håller på att flytta. Det är aldrig någon höjdare ..(eller jo, upp på tredje våningen utan hiss !! )


Helgen som passerade försökte jag vara med och dra några strån till stacken. Det blev några lådor kånkade i alla fall, och lite stel i valda delar av kroppen efter springandet upp och ner blev man allt.


Det är en kommunalägd lägenhet, och hon skulle få den lite renoverad innan inflytt. Något trött kan man bli när man upptäcker att det dels är dåligt städat av förra lägenhetsinnehavaren, och sen sitter det blaffor med tapetklister både här och där.


Dörrarna var målade och det vart väggarna också ... undrar om det är rogivande med prickig tapet i sovrummet ??? Nåväl, idag har en inspektör varit och kollat läget, och om nån dag får hon besked om det blir omtapetsering även av det rummet. KLANTVERKARE !!






Man kan lätt bli lite "kokkkooo" när det ena efter det andra krånglar . . . men det går nog över :)








8 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilka amatörer... Så trött man blir...... Hälsa henne och ömka henne från mig!
PS Hur är det med rumpestumpen??? Kunde du jobba idag??? ;-)

Gunilla sa...

Tofflan, inga problem ,men stelt när man reste sig från stolen emellanåt :)

Jag vidarebefodrar lite medömkan :)))

Wandus sa...

Det är jooooooobbigt att flytta. Jag står mitt uppi en flytt. 44 flyttkartonger är hittills packade och fler lär det bli ...

Gunilla sa...

Wandus, ja det är så mycket mer än man tror.. söndag morgon dunkade huvudena på oss... vi funderade om vi hade varit ute på galej på lördagen, men kom på att vi hade väl blivit "packade " :)))

Anonym sa...

Ibland tror man att hantverkare ser lite dåligt,eller kanske de tror att det är vi som ser dåligt :)/carola
vi hade en hantverkare som pratade i telefon med ena handen och jobbade med den andra. Hur blir arbetet då ?
Sen hade han mage att salta på sin räkning, han trodde att vi inte såg. 17000 fick vi i räkning för ett arbete som vi inte blev nöjda med..Han anlitar vi aldrig mer/ Carola

Daniel sa...

Jisses skandalklantigt gjort!

Gunilla sa...

Carola, ja det är inte konstigt att folk anlitar hantverkare ur bekantskapskretsen och betalar svart när dom behöver sådana,och får hem folk man vet man kan lita på. I detta fall behöver hon inte betala för det iaf.. men det gör vi ju alla via skattepengarna..

Höll själv på att bli tokig i somras vid stambytet hos mig..

Gunilla sa...

Daniel, dom måste ha jobbat med ögonbindel :-(