söndag 1 november 2009

Vad blir det för mat ?





Egentligen tycker jag att han slabbar lite väl mycket när han håller på i köket . . men jag tycker ändå han är underhållande . . .




Så här ser det ut när jag slabbat ihop en mackbit...muuuums !

22 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå... Jag är DJUPT IMPONERAD!
Såg för resten Morberg lite härom kvällen men han var så himla äcklig och tog sig i sitt svettiga hår hela tiden - och sen tog han i maten ju. Fyyyyy.... Sånt gör inte såna som vi som inte har så mycket/tjockt hår, eller hur???

Gunilla sa...

Tofflan..."skrattar hjärtligt"... nä man borde nästan få extrapoäng om man lyckas få hår i maten :) ...det är nästan omöjligt :)

Anonym sa...

Ja det enda hår jag har som är långt är det på benen och under armarna och DÄR krafsar jag mig vanligen INTE när jag lagar mat! :D

Ylva sa...

Gör ett program om hur man gör en smörgås! Ser jättesmarrigt ut ju!

Pjoltas sa...

Om du gillar Per så MÅSTE du kolla in Edward Bloom på TV8!
En helt underbar människa.
=)
http://pjoltas.se

fen sa...

Det där är avancerat! Mitt recept för middagsmaten såg ut så här:
1. Svara jag kommer
2. Gå ner för trappen
3. Sätta sig på stolen.
4. Bon appétit!

Gunilla sa...

Tofflan, tss.. :)

Gunilla sa...

Ylva, supergott lantbröd bakat med havsalt, bregott och en god rökt skinka, toppa med skivad gurka eller valfri grönsak .... ta en glas mjölk till, muuums :)

ps. ska precis äta min frukost nu, likande mackor, dock cocnagsmedvurt istället för skinka, ett helt OK alternativ :)..och lite varm te.

Gunilla sa...

Pjoltas, skall hålla ögonen öppna när det sänds.. såg även repris på "sjön suger" igår, gillar när dom tar "sola" och åker ut i naturen och lagar mat, Jähkel o Ulveson !

Gunilla sa...

Fen, det där är ett recept som jag också gillar !! hoppas det smakade bra !

Micael sa...

Håller med om att det är smått äckligt att ta på håret och sen maten, lika äckligt som att du skulle ta någon annanstans. Slabbandet kan jag förstå. Har man arbetat som kock (som han gjort och även jag) så blir det slabb, men det är det andra kallar det. Man lägger det arbetsredskap som man använt ifrån sig var som helst, bunkar och kastruller lika så. Sen när man är klar så städar man köket, men tv visar bara slabbandet. Tyvärr så är det inte lätt att komma ur detta betende.

Anonym sa...

Jamen det där var ju fina mackor, jag tycker inte att du har slabbat...
Jag tycker att det är bra att han klippt sig iaf. för det där håret hängde hela tiden så medans han lagade mat var han ju tvungen att fixa håret. Det blir osmakligt att titta på :))/carola

Gunilla sa...

Michael, jo att det blir stökigt och så det blir väl med tempot som kockar håller..men normal sett har dom väl nått på huvudet, och körs väl inte fingrarna genom håret som han gör :)

Sen den handduken som han torkar pannan med, och nästa skede en såsfläck på uppläggningsfatet :)

Gunilla sa...

Carola, precis och det ser ofta ut som han kört många fettbeklädda händer genom rufset :)

Mackorna tillagades utan stök :)

Micael sa...

"Slängen" (handduken) använder han så som de flesta kockar gör, eller har gjort kanske jag ska skriva för det har blivit en mer medvetenhet om snusket i köken numera. Det är handskar, skilda "slängar" för olika moment, heltäckande förkläden m.m. Nu kan till och med tänka mig att gå ut på krogen :)

Daniel sa...

WOW; vilken delikatess

Som mackorna i finnbyns café!!!!!!

Gunilla sa...

Micael, jo man har hört att har man sett hur det går till i köket så vill man inte äta på restaurang :) ... och dom gångerna jag sett det är när TV filmar, hur ser det då ut när dom INTE gör det :)

"slängen"...då har jag lärt mig ett nytt order idag då :)

Gunilla sa...

daniel, säger du det ? då kanske man kan få anställning där om man behöver nått framöver :)..du kanske kan ´smöra´lite för mig i så fall :)

Kattlådan sa...

Och med grönsaker på också! Klar överkurs. ;)

Gunilla sa...

Katten, jojomänn hela kostcirkeln väl :)

Kattlådan sa...

Det är nog bara en tidsfråga innan du får göra matlagningsprogram också - utan hår i maten!

Gunilla sa...

Katten, "den flintskalliga kocken" :)