fredag 30 april 2010

Utbränd och Valborgsbrasa !!

Äntligen.... nu kanske jag överdriver lite, men i natt har jag sovit i stort sett hela natten, det var första gången sedan förra helgen..

I flera nätter har jag legat vaken, sovit korta stunder bara...

I onsdagskväll kapsejsade jag, fick en riktigt kraftig panikångestattack. Efter ännu en stressig dag på jobbet, så pustade jag ut och tog bilen och skulle åka till Sala. Efter halva vägen så började det, tryck över bröstet, svårt att andas och jag fick lov att stanna bilen. Benen började skaka och jag försökte febrilt häva med att andas långa djupa andetag, men det hade gått så långt så jag kunde bara försöka härda ut tills det släppte. Satt där efter den öde vägen i nästan en halvtimme, innan jag kände att jag tordes köra igen. Jag har råkat ut för detta tidigare, så jag blev inte rädd, men det är riktigt obehagligt.. ringde upp Anna som coachade lugnande....Jag har känt av föraningar, senaste veckorna, så det kom väl egentligen inte som någon överraskning att spänningarna nån gång skulle brista.Jag fick ringa och kasta in handduken igår, sen låg jag i princip hela dagen. Nu har jag pratat med våran företagsläkare o min chef, så nu ska vi ändra på den här ohållbara situationen.Nu har jag timeout tills på måndag, så får vi se vad vi kommer fram till då !TACK ! för era vänliga ord och tips i kommenterna, ni ska veta att det värmer att läsa dom !!

Önskar alla en fin Valborg !!


Bränn inte ut er bara ..

14 kommentarer:

Micael Rombin sa...

Nu tar du det rejält lungt ett tag.Även om du haft det så kan det utveckla sig olika.

Gunilla sa...

Micael, ja så måste det bli, basta !!

Anonym sa...

Du MÅSTE vara rädd om dig!!!!!! Kan inte ditt företag ta in en Toffla som kanske kan "vicka" ett tag för dig så du får VILA UT ordentligt? Jag råkar känna till en Toffla som är tillgänglig från nästa vecka...
Kram och ha en bra Valborg!

Gunilla sa...

Tofflan, jo jag fick mig ett rejält uppvaknande faktiskt, de senaste dygnen. Jag ska meddela att det finns en Toffla som kommer som en sula :)

Fenixmonas sa...

Godmorgon vännen! Dags att dra ner lite om det är möjligt! Kramiz

Annapanna sa...

Jag finns här för dig, det vet du! <3

Orolig kattlåda sa...

Sköt om dig.

Gunilla sa...

Fenixmonas, jo jag har insett det nu, har dragit i bromsen nu! kram tebax

Gunilla sa...

Anna <3 .. och jag för dig <3

Gunilla sa...

Katten, tack för omtanken, jag kör med bromsen i nu !!

Carola sa...

Det tar nog på krafterna i den sådan situation, kanske du kört på för länge. Önskar att du skulle få mer ledigt. Jag hade en kompis som alltid hade fullt upp, till hon en dag bara blev sittade, jag tror hon satt på en stol i två år.
Carola

Gunilla sa...

Carola, jo man har hört många skräckexempel på hur det kan gå.
Viss stress och mycket att göra, orkar man ju ett tag, men när det börjar bli månad ut och månad in, så blir man lite vek...

Fläskdansen sa...

Kära du, så förfärligt jobbigt! Jag har själv varit i samma situation för några år sedan, så jag VET!

Lyssna på kroppen och själen! Det är mitt bästa råd. Ta du time-out så länge det behövs. Ibland kan man bara behöva sova, sova, sova för att läka såren och reparera det som blivit nertrampat och utnött av stress och allt möjligt.

Jag håller verkligen tummarna för dig. Stor stor kram!

Gunilla sa...

F-dansen, det är tyvärr så himla lätt att man inte lyssnar.. jag skulle bromsat tidigare, men nu har jag gjort det... jag har ju också varit i nästan samma läge för typ 8 års sen... men man är inte alltid klok för det!!
Kram o tack för vänliga ord!