lördag 5 juni 2010

Ingenting är omöjligt...

... sa en skidåkande dalmas ofta, och kör man Renault Clio, så är det nått man får ta fajten mot emellanåt.

I går var jag och äldsta dottern på nån lagerrensning på Jysk, och hon hittade en fin stor spegel som skulle passa bra att ha i det "nya rummet" efter flytten. Nu var det så bra pris så vi slog till redan nu, har egentligen inte tänkt inhandla något förrän man ser hur resultatet efter renoveringen blir.Vet inte vad farbror polisen har sagt om säkerheten av denna lastning, men lite sakta gled vi hem, affären ligger bara en kilometer hemmifrån.
Vi har också införskaffat ett antal flyttkartonger, så om vi nu bara kan slutbestämma tapeter o golv för inlämning på måndag, så börjar det sakta med säkert närma sig... phu, säger jag ...

8 kommentarer:

Stattinskan sa...

Haha ... puttade ni bilen hem :-D
Gomorron

Gunilla sa...

God morgon Stattinskan, hehe, näe men vi satt ganska framåtlutade om jag säger så :))

Kattlådan sa...

Ha ha jag kör också en liten fransos. Väldigt sällan, men dock, är det bra att man själv är kort! Att du, som är ståtlig ens gick in i bilen!?

Anonym sa...

haha det var rödflagg på den packningen
kram

Tofflan sa...

En spännande tid väntar! Men först lite student, eller hur?..
Hur 17 kunde du se nåt att köra? Själv har jag kört med en innerdörr inne i bilen, min lilla Yaris. Fast det funkade det också! :D

Gunilla sa...

Katten, lång och klumpig, men ändå vig. Det slutade ju liksom i taket, och det var den betydligt kortare dotter som körde (hon som har körkort alltså, ingen övningskörning *asg* )

Gunilla sa...

Kloppan, jo det var ju det...men men, lite olagligheter måste man väl ha för sig ibland, kram tebax:)

Gunilla sa...

Tofflan, då är du och jag med i samma klubb då :), denna var nog bred som en dörr, men inte lika lång, imponerande av dig :)
Japp, bal på tisdag, och student på fredag :)