torsdag 21 oktober 2010

Bönderna är igång och skördar ....

... eventuell framgång i kärlek !

Bonde söker fru har alltid med så många härliga tokroliga människor, både av bönderna själva och av dom förhoppningsfulla dejtarna. I år verkar det som tjejen av bönderna har den mest spektakulära samlingen av friare.... men vi får väl se vad tiden utvisar, det har nyss börjat !!

Jag sitter i alla fall bänkad varje onsdagskväll och följer händelserna.

Det har tydligen varit en omröstning om vilken som är den populäraste bonden (ja från tv-tittarna alltså) och inte helt otippat enligt mig, så blev det Fredrik som vann den !!

När jag ändå snackar TV, så är onsdagen en riktigt höjdare, för då kommer Carina Berg direkt efter bönderna, och flyttar in till nån känd svensk person. I går var det Andreas Lundstedt som fick besök. Dom programen vill jag helst inte missa !!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Gunilla. Tack för att du tittade in på min blogg och blev glad. Om du är glad blir jag också glad.Klart man följer bönderna på deras färd mot en ev kärlek. Härligt att det går att vara lite "småtöntig" som Fredrik och bli uppskattad ändå.
cathrin- på passagen

Gunilla sa...

Catrin, riktigt i min smak:)

Ja, så länge dom inte är rent dumma mot dessa stackare, det finns ju en och annan i olika program, Ullared har väl lite filurer dom driver med, men så länge dom själva tycker det är ok så ...

Anonym sa...

Bonde söker fruprogrammet lättar upp den stressade vardagen. Ett program man inte får missa. Fredik var ju bäst. undras om han har någon tjej nu ?
Carola

Gunilla sa...

Carola, eller hur ! och några kärlekspar har det faktiskt blivit genom åren, och bondebebisar också :)

Nä, läste om Fredrik nyligen, och då var han singel.. men skam den som ger sig !