måndag 1 november 2010

Alltså...

I somras skrev jag ett inlägg om att vissa var ute efter lite "rajtan tajtan" när dom var på camping... och ett tecken skulle visst vara att man skulle knyta ett rött snöre på stolen.Det hade Anna o jag rätt kul åt, för vi höll såklart utkik (på skoj...) om vi skulle se några röda band, men jag tror aldrig vi såg något :)

I dag står det en artikel i aftonbladet, att det tydligen har filmats nån slags dokusåpa från Böda camping i somras. Tydligen finns där "hångelboxar", omgjorde gamla telefonkiosker och vill man slå på stort kan man hyra "kärleksnästen". Små stugar i avskilt läge, som endast innehåller en säng och en massa värmeljus !!! Herregud vad säger man...


"ungar, mamma och pappa tar en promenad, vi "kommer" snart!


En annan oskriven regel är att om dragkedjan till förtältet är nerdragen så ska man inte göra sig besvär att "knacka på" . .


Detta är alltså en i raden av kanal 5´s satsningar såsom Färjan, Ullared, Tylösand ... gosh !!

18 kommentarer:

Anonym sa...

Man hinner ju inte med att titta på alla dessa program. Nu är ju Ullared på samma tid, hur ska vi reda ut detta :)
Det visste jag inte att de hade specialstugor där uppe, så uppriggat...
Carola

Gunilla sa...

Carola, ja just det och ni har väl stuga på Öland :)) Tror väl Ullared är slut då, eftersom det är samma kanal :)

Systerdyster sa...

Sekretessen gör att det aldrig blir verklighet, annars tror jag att "Sjukhemmet" skulle göra stor succé. Med en förvirrad sjuksyrra som huvudperson... ;-)

Gunilla sa...

Syster D, ja eller varför inte "Regeringen" :)))

Kattlådan sa...

Varför överhuvudtaget "bosätta" sig på en camping om man vill ha ett fungerande sexliv? Jag kan inte i mitt liv förstå företeelsen. Kalla mig snobb men det övergår mitt förstånd hur folk frivilligt lägger sig en halvmeter från en massa främlingar, smäller upp staket, sätter upp fotoramarna på bordet och duschar och går på toaletten bredvid sina nya grannar.

cathrin- sa...

Synd att du dragit in på läsandet tycker förstås jag som gammal bibliotekarie. Att blogga tar lite tid, att skriva inlägg, läsa andras bloggar och kommentera. Nej, håller med dig kan vara skönt att slippa snattret i lunchrummet, vi får snattra här istället. Jodå, det är en hel del dokussåpor med skiftande kvalité på gång. Själv hatar jag camping!
/cathrin

Micael sa...

Har ingen förståelse för de som gillar camping, mycket möjligt att jag blivit för gammal för sådant. Hotell ska det vara om man är civiliserad och där kan man kuttrasjua ifred om man vill.

Gunilla sa...

Katten, haha, kul beskrivning, det finns olika sorters campare precis som det finns olika sorters folk.

Vi tältar ju vi, och då är det enklare att bo lite vid sidan om, om man vill, men har man elplats så är det väl bara att ställa sig i rutan. För överigt är det rätt kul av vara med i parodin "campare" :) ... dock inte vad gäller själva blogginlägget !!

Gunilla sa...

cathrin, läser gör jag mest på sommaren :) Hatar du camping, vad gör du helst på semestern? bor på hotell ? stuga ? det som är bra med camping, är ju att man inte behöver planera så mycket, varken hur länge man vill stanna eller vart man vill åka :)

Gunilla sa...

Micael, bo på hotell är naturligtvis härligt det också, slippa bädda, laga mat osv. två helt skilda saker, jag gillar båda :)

Ylva sa...

Knyta ett snöre var ju lite gulligt.

Min bror som varit på Hultsfred en gång berättade om deras tältby och att en av kompisarna guidade: "här är tältet Fredde bajsade i. Och här är skjortan han torkade sig på..."

Gunilla sa...

Ylva, haha, nåja den typing av camping är nog inte jag så skitintresserad av :)

Fenixmonas sa...

Jasså, är det därför så många campar...hehehe...jag trodde det var för familjegemenskap...Kramiz

Gunilla sa...

Fenixmonas, kan intyga att det är nog inte fler som är ute efter det där, än på andra semesterställen :))

Anonym sa...

På semestern bor jag helst på ett lyxigt hotell, sån är jag. Vill ha det bekvämt och tyst omkring mig. Gärna ett SPA.
/cathrin

Gunilla sa...

Cathrin, ja som sagt det är helt OK det också, omväxling förnöjer :)

Anonym sa...

haha mina kompisar är på böda camping varje sommar med sitt laserdometält. detta kanske är anl till att de valt just böda

Gunilla sa...

Anonym, skulle tro det va ? :)