onsdag 15 juli 2009

Man tror knappt det är sant...

En familj i Falun fick idag nyckeln till sitt nyinköpta hus. Dom planerar att börja med inflyttning, så dom slår på kyl o frys bland annat... och efter en halvtimme fräser det till och huset står i lågor !!!

Man får hoppas att det inte blev nått glapp i säkringen (ja, husförsäkringen)


Vilken mardröm...

11 kommentarer:

Kattlådan sa...

Var det du som inte hade sett "Allo, allo hemliga armen" den sänds nu på tv 4 +.

Gunilla sa...

Katten, det stämmer, kommer iaf inte ihåg att jag sett den...men vid den där tiden sov jag som en stock :-) ... men då skall jag hålla utkik om det går nått mer. Kommer på nu att jag missade "skenet bedrar"...den serien är hur kul som helst :-)

Kattlådan sa...

Är det mrs Bucket?

Gunilla sa...

Katten, "mrs Bouqeee om jag får be :-D ... "

Wandus sa...

...men sitter ni och skämtar när nyinköpta käken brinner. Ja, se dagens kvinnor är det ingen ordning på. F.ö. är Javisst, herr minister den absolut bästa gamla humorserien som repriseras för tillfället.

Wandus sa...

Stackars familj. Det kan inte vara roligt när drömkåken går upp i rök om man inte ägnar sig åt försäkringsbedrägerier vill säga. :)

Gunilla sa...

Wandus, näe det var en tråkig historia...

Ja vi skämtar, fast inte på deras bekostnad dock.. det råkade bara hamna här :-)

Den serien har jag heller inte sett..går väl förmodligen när jag sover. Är sällan vaken efter 23.00 :-)

S@ra sa...

Att mitt hem råkar ut för brand är en av mina värsta mardrömmar. Allt blir så totalförstört. Utan återvändo. Fruktansvärt!

Gunilla sa...

Sara, verkligen...man kan väl egentligen säga "tur i oturen" att dom inte hunnit flytta in sina personliga saker iaf...

S@ra sa...

Lite kusligt, men på tal om brand så brann ett av husen som vi ser från vårt köksfönster ner igår kväll. Hörde brandbilarnas sirener och blir förstås orolig när man hörde motorljudet från dem. Maken och äldste sonen sprang ut (trots att det redan var sent och han var nattad för länge sen) för att kika.

Idag är det bara förkolnade rester kvar av kåken.

Ett av de äldsta husen här i området. Tveksamt om någon bodde där eller om det använts som uthus till något av de andra husen. Men det ser ut som om det har en egen tomt och så. Stor tomt.

Gunilla sa...

Sara, usch då... ja det är alltid otäckt när man hör sirener. Tur i oturen då om det i alla fall inte var någon hemma...