tisdag 10 augusti 2010

Today..

'


Då har man jobbat två dagar efter semestern, det känns OK, men idag när jag kom hem var jag helt slut, somnade av en stund, sen var jag människa igen.


Ingen aktivitet i flyttningen idag, nu är det mesta här, och jag känner att nu får det bli lite "varannan dag" aktivitet vad gäller hålla på med det. Vi inväntar beställd soffa denna vecka, och idag beställde jag platt-tv´n till sovrummen, det tar väsentligt mindre plats än dom vanliga TV´n vi haft tidigare.


Jag och Jessica ligger på mage på liggunderlag i vardagsrummet med varsin dator framför oss, har precis sett på allsången, snart blir det allsängen, eller sängen iaf!!
Vi tycker det känns lite ovant att lillasyster dragit iväg utomlands själv..men dom verkar ha det kanon, storasyster fick sms idag, därför ligger en bild på våran "lilla" överst idag, det är hon som är i mitten, om nån inte känner igen henne vid detta laget :))
Sov gott bloggvänner, det skall jag göra straaaax !!

13 kommentarer:

S@ra sa...

Ikväll har jag varit hemma hos min fantastiska väninna. Hon bodde i Vansbro en period och hennes två äldsta barn är uppvuxna där. Pratar skön dalmål som låter så rart. Fast det kan man ju inte säga till dem. De vill ju vara coola tonåringar. ;)

Stattinskan sa...

Oj, här har "vi" handlat nytt ... Det är trevligt att kunna göra det, framför allt när man flyttar och vi mysa till det :-)
Kramar

Gunilla sa...

Sara, haha, ja det kan du inte säga till dom, men visst är vissa dalmål riktigt goa. Vi som är rumpmasar i Avesta har inte så brett mål i mun :))

Gunilla sa...

Stattinskan, ja jag bodde verkligen i "hopplock" tycker jag, tidigare, så det passar bra att få börja från "scratch" helt i sin egen smak, eller ja, i kombination med några andras också :))) kram på dig

Jerry sa...

Tack för snälla ord hos dig. Ja, ibland så tror jag att det är just det som är "hålet" i mitt liv. Att hitta en kille att älska.
Allt gott till er båda!

Jerry sa...

Hos mig ska det ju vara. Snurrgubbe...

Gunilla sa...

Jerry, det är som i triss vet du "plötsligt händer det" ...

Fast, ibland måste man skrapa många lotter för att vinna, men en vacker dag så :)

Ha de gött !!

Tina sa...

Jag är inne på min 3'e vecke efter semester. Jag har nästan glömt hur det kändes att ha semester...!

Gunilla sa...

Tina, tänk vad fort man glömmer. Vi har flyttat klart till 98 % nu, när kör ni igång ?

Tofflan sa...

Låter ju som om ni kommit en bra bit på väg i ert nya hem! Ta nu inte ut dig alldeles, varannan dag låter smart, särskilt med tanke på att du jobbar nu också.

Vi drar till Stan i morgon, blir borta i fyra dar på vår egen lilla semester!

Kramen och hoppas som sagt att ni ska trivas i nya hemmet! :D

Gunilla sa...

Tofflan, precis, har jag bara fått över sakerna på rätt ställe så tar man det luugnt !

Ha det nu så mysigt på semestern !!

kram på er !

Wandus sa...

Fin bild men vad föreställer den? Ett stim blondiner eller är det färgblindas förenings årsmöte eller är det något helt annat?

Gunilla sa...

Wandus, du är för rolig du, nåja, det första stämmer nog mest... det var avslutningsposé på nån dansuppvisning annars, om du vill ha hela sanningen :)