lördag 16 april 2011

En kort rapport !!

God morgon vänner ! Har inte blivit så mycket datatid på ett par dagar! Vi har landat på Snarpsätra, och igår kom två av dom tre hästarna hit, dom är så söta. Först ville inte Ronja se åt sin nya kompis, men efter ett par timmar närmade dom sig varann, och i morse så hade dom blivit såå kärvänliga mot varandra ! När tid finns ska jag in o hälsa på hos er, men nu är det dags att lyfta rumpan och göra någon nytta !!
- Amazing, en äkta dalahäst, flyttade igår från Borlänge till Snarpsätra...- Ronja var lite avogt inställd till en början, visade att hon är äldst och tog befälet, men snart var dom såå goa och kliade varandra... så söööta !

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att dom blir kompisar, ibland får man ha lite tålamod.Hoppas det fortsätter så.
topparod

Sladdertackan sa...

Riktigt gosiga!

Gunilla sa...

TOD, ja dom fann varann direkt när dom väl hälsat och så. Så kul att se bara ..

Gunilla sa...

Sladdertackan, ja dom är så mysiga !

Anonym sa...

Hej Nillan !

Kul att se att du lever och bloggar som vanligt. Själv har jag knappt hunnit titta på vare sig min egen eller andras bloggar i vinter, men nu tar jag skadan igen och är ute "på bloggpromenad" och hälsar på hos gamla bloggfavoriter.

Ha en fin vårdag och en Glad Påsk ! / Wassen

Ylva sa...

Jag tycker det ser så mysigt ut med hästar som kliar varandra! Snarpsätra är ett kul namn.

Anonym sa...

Ja, mysigt med att vara vänner oavsett om man är människa eller häst./cathrin

Gunilla sa...

Wassen, trevlig att höra av dig igen!! hoppas du mår ok efter omständigheter !!! Önskar dig det samma !

Gunilla sa...

Ylva, ja det är liksom lite "du o jag kompis.." över det.. dom är så goa.. Idag har stora hästen ridits hit av Annas dotter, så nu bor dom tre hästarna utanför fönstret...och snart är dom fem :)

Gunilla sa...

Cathrin, ja och det är ju inte alla hästar som gillar varann...precis som vi människor :) .... så det var skönt att dom fann varann så snabbt !