onsdag 27 april 2011

Kommer ni ihåg att det nyss var vinter ?
Mitt i smällkalla vintern slängde jag in lite sommarbilder, och nu gör jag tvärtom...kommer ni ihåg att det har varit vinter o kallt ? eller glömmer ni/vi lika lätt som en guldfisk ?

- brrrr, en gammal bild, det var minus 20 grader den här dagen !Mycket häst blir det, i helgen som kommer ska Johanna o Midur tävla igen.


- äh, ska va en morot ju .. men det kanske jag får på lördag !!


Snart är det fredag, och helg igen, har ni fixat valborgsbrasa att elda? eller går ni på allmän tillställning ? Eller, struntar ni totalt i braseriet !?8 kommentarer:

Tina sa...

Vi glömmer nog inte lika snabbt som en guldfisk, vi lever bara i nuet!
Eller är det så att på sommaren saknar man vintern och på vinten saknar man sommaren?!?

Gunilla sa...

Tina, och det är charmen med det hela :=)

Fenixmonas sa...

Inte har jag glömt inte och igår var det snudd på vinter igen, med iskalla nordanvindar! Nästa vecka lär det gå neråt till nattfrost igen...kramiz

Gunilla sa...

Fenixmonas, vi har haft frost häromnatten... fast man glömmer fort att det nyss var snö ändå, iaf jag, fast det fanns snöhögar kvar häromdan på lite skuggigare område, dock :)

Anonym sa...

Brrrr.... kallt!

På sista april ska jag ta mig i brasan och sen serverar jag sill och var sin liten klar till min arbeterska. Hon börjar tidigt både lördag och söndag så det blir lugna puckar hos oss.

Gunilla sa...

tofflan, det låter som ett lagomt firande, även om man inte skulle jobba. vet inte än vilken brasa jag ska ta i (titta på) mycket i helgen att hinna med. Men ikväll blir det taco´s i Snarpsätra har jag hört ryktas om.. :)

kattlådan sa...

Nej det blir brasfritt för mig i år (tror jag). Hoppas att du får en trevlig kväll!

Gunilla sa...

Katten, vi såg ingen brasa, det var ovärt att åka nånstans för det, lugn kväll hemma bara !!